St. Elisabeth Ziekenhuis

Plaats:
Tilburg

Opdrachtgever:
Heerkens van Bavel

Werkzaamheden:
Het verwijderen van het totale interieur alsmede verzorgingskamers , behandelkamers tot aan operatiekamers toe. Letterlijk een totale kaalslag van 6 verdiepingen totaal 17 vleugels van Elisabeth ziekenhuis. Dit project is uitgevoerd in zeer nauwe samenwerking met Heerkens van Bavel, het ziekenhuis en Hoppenbrouwers dit omdat andere delen van ziekenhuis uiteraard continu doordraaien.

Beschrijving:
Reyrink is sinds een aantal jaren actief in de zorg sector. Samen met  Bouwbedrijf Heerkens van Bavel dragen we de zorg voor de te slopen  gebouwen, en het ziekenhuis geheel asbestvrij te krijgen. Met de juiste deskundigheid en goede  aanpak gaan we samen voor een  tevreden en vernieuwend eindresultaat, helemaal van deze tijd.

Start:
2012

Einde:
2015

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?