Peijnenburg Koekfabriek

Opdrachtgever:
Peijnenburg Koekfabriek

Werkzaamheden:
Een voormalige niet meer in gebruik zijnde koekjes fabriek inclusief laboratorium is hier ontmanteld en daarna gesloopt  de uitkomende puin is op locatie gebroken en deels hergebruikt onder het aangelegde  parkeerterrein. Eerst is hier een infrastructuur aangelegd hierbij denkend aan riolering , verlichting groenvoorzieningen. Onze asfalt afdeling heeft als laatste het parkeerterrein geasfalteerd en daarmee Pijnenburg voorzien van een mooi aanzicht.

Beschrijving:
In een fasegewijze aanpak heeft de bestaande koekfabriek van Peijnenburg een ingrijpende opwaardering ondergaan, waarbij onder andere asbestsanering, sloopwerken, puinbreek werkzaamheden, infra-, en asfaltwerken een deel van uitmaakten. Deze benoemde werkzaamheden zijn door Reyrink gerealiseerd.

Start:
2013

Einde:
2014

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?