Park Heerengoed

Plaats:
Moergestel

Opdrachtgever:
Bouwbedrijf gebr. van Gisbergen

Werkzaamheden:
Op deze locatie is een voormalig bejaarden verzorgingstehuis ontdaan van alle toegepaste asbest en vervolgens gesloopt zodat er tegelijkertijd gestart kon worden met de aanleg van de aanleg van de infrastructuur en de wegen. In dit werk was tijd een issue omdat tijd een allesbepalende factor was. Mede door onze veelzijdigheid en het feit dat we alle disciplines in huis hebben is het prima gelukt om onze opdrachtgever hiermee tevreden te houden door onze gemaakte afspraken na te komen.

Beschrijving:
Een prachtig project gerealiseerd voor en met onze opdrachtgever Gebr. Van Gisbergen. Een project waar we diverse kernkwaliteiten van ons bedrijf hebben mogen laten zien.

Start:
2014

Einde:
2014

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?