Leyhoeve Tilburg

Plaats:
Tilburg

Opdrachtgever:
Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling BV

Beschrijving:
In 2014 startte projectontwikkelaar Roozen van Hoppe  met het bouwen van een unieke zorginstelling voor jong en oud aan de Kempenbaan in Tilburg. Woonlandschap de Leyhoeve staat voor een nieuwe invulling aan ‘samen aangenaam oud worden’.

Reyrink aannemersbedrijf is trots hieraan een steentje te hebben mogen bij dragen.

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?