Hapertse Weide

Plaats:
Hapert

Opdrachtgever:
Projectontwikkeling Hapert BV

Werkzaamheden:
Hier hebben we het terrein bouw-, woon rijp gemaakt. Riolering aangelegd en bestratingswerk gerealiseerd.

Beschrijving:
Het bouwrijp maken van maar liefst 51 koopwoningen en 24 huurwoningen wordt door Reyrink aangepakt met het juiste materieel, uit eigen machinepark.

Een goede basis; een goed begin!!

Start:
2012

Einde:
2016

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?