Genmaj. De Ruyter

Plaats:
Oirschot

Opdrachtgever:
Commando Dienstencentra Divisie Vastgoed & Beveiliging

Werkzaamheden:
De werkzaamheden die we hier hebben verricht bestaan uit het rooien van bomen, ontgraven van de toekomstige parkeerplaatsen, parkeerplaatsen zijn bestraat met waterdoorlatende stenen die door de bodem worden geïnfiltreerd. Later zijn er fietsenstallingen gerealiseerd, groenvoorzieningen aangelegd, en een stuk reconstructie aan de bestaande rijbaan.

Beschrijving:
Reyrink heeft diverse projecten voor het ministerie van defensie mogen realiseren. Zo ook dit project op legerbasis Generaal-Majoor de Ruyter van Steveninck kazerne in Oirschot.

Start:
2013

Einde:
2014

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?