Dag van de transport en logistiek

Op zondag 18 mei 2014 presenteren 60 bedrijven zich op de Dag van de transport en logistiek. Ook Reyrink neemt deel aan deze dag, waarbij verschillende demonstraties gehouden worden. Wij staan op standnummer 79.De locatie van deze dag is Industrieterrein De Katsbogten in Tilburg en de openingstijden zijn van 11.00 u - 16.00 u.

Graag tot zondag 18 mei!

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?