BRL1801

Wij bieden u vanaf onze locatie in Zuid-Nederland de mogelijkheid voor productie en levering van stabilisatiezand, stampbeton en betonmortel. Betonmortel kunnen wij u onder certificaat leveren in de sterkteklasse C 12/15 t/m C 28/35 en in alle milieu klassen en consistentie klassen. Evenals betonmortel voor vloeistofdichte betonconstructies in de sterkte klasse C 20/25 t/m C 28/35.

Onze centrale is goed onderhouden en daarnaast is ons personeel vakbekwaam en goed geschoold. Met onze mobiele betoncentrale komen wij naar u toe voor het maken van alle soorten beton en immobilisaat op locatie!

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?