Beatrix ziekenhuis

Plaats:
Gorinchem

Opdrachtgever:
Heerkens van Bavel Bouw BV

Werkzaamheden:
Hier is in verschillende fases diverse afdelingen totaal leeg gesloopt en opgeruimd hier was een logistieke coördinatie van groot belang omdat de afdelingen zich op allerlei locaties in het ziekenhuis bevonden en de patiënten absoluut geen last mochten ondervinden van onze werkzaamheden.

Beschrijving:
Reyrink Aannemersbedrijf is in 2011 van start om het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem voor opdrachtgever  Heerkens van Bavel  fase voor fase te slopen om het gehele ziekenhuis vervolgens in een nieuw jasje te stoppen. Mooie projecten met geslaagde resultaten.

Start:
2011

Einde:
2015

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?