Autotron

Plaats:
Rosmalen

Opdrachtgever:
Libema Exploitatie BV

Werkzaamheden:
Reyrink heeft 2 complete parkeerplaatsen van evenemententerrein Autotron een nieuwe herinrichting mogen geven. Opbreken en ontgraven van de oude bestaande parkeerplaats. Nieuwe riolering aangebracht ten behoeve van de nieuwe aangelegde parkeerplaats. Bestaande riolering gedeeltelijk vervangen en nieuwe rioleringen aangebracht op een gescheiden rioolstelsel die doormiddel van 3  lamellenfilters afgescheiden worden.

Beschrijving:
Onze opdrachtgever Libema is met 22 locaties één van de grootste vrijetijd concerns van Nederland. Reyrink realiseerde bij evenemententerrein Autotron de gehele infrawerken van het parkeerterrein waar dagelijks honderden bezoekers hun auto’s parkeren.

Start:
2013

Einde:
2014

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens zorgvuldig vastgestelde, vaste protocollen. Onze vakkundige medewerkers zijn goed geschoold en hebben de beschikking over modern en gekeurd materieel van groot tot klein. De kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zijn gewaarborgd door diverse bedrijfscertificaten.

We streven ernaar dat onze activiteiten zo worden uitgevoerd dat hierbij persoonlijk letsel, materiële schade alsook schade aan het milieu en de omgeving worden voorkomen. Daarom streven we naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu waarbij we onze uiterste best doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen. Om dit allemaal te kunnen realiseren beschikken wij mede over de navolgende certificaten:


ISO 14001 (milieucertificaat)

 

Beleidsverklaring

 


 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?