Asfaltcentrale

Elke omgeving en elk terrein is anders en daarom bieden wij verschillende asfaltmengsels welke op maat geproduceerd worden in onze eigen asfaltcentrale. Door jarenlange ervaring en actuele kennis zijn wij als geen ander in staat om de vele mogelijkheden van asfalt op een juiste manier toe te passen. Van erfverhardingen tot bedrijventerreinen!

Asfalt is een materiaal dat sinds 1870 wordt gebruikt. Sinds die tijd zijn er vele vernieuwingen op het gebied van asfalt geweest. Asfalt bestaat uit een mineralenaggregaat van zand en grind. Hierbij wordt er een bindmiddel toegevoegd. Voor verschillende doeleinden van asfalt worden er verschillende mengsels gebruikt.

Asfalt kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Het is vloeistofdicht, onderhoudsvrij en kan zuurbestendig toegepast worden.

Uw voordelen: Lange levensduur, slijtvast, goedkoop in aanleg en onderhoud, directe bruikbaar (geen uithardingstijd), vloeistofdicht, bestand tegen chemische stoffen en zuren (maïs), naadloos en geen krimpvoegen, eenvoudig te reinigen, eenvoudig te repareren, recyclebaar, te gebruiken als nieuwe laag (profilering) over beton, klinkers of verouderd asfalt, machinaal aan te leggen in zowel grote als kleine oppervlaktes.

 

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?