<p><strong>ACRS Ravels, Asfalt Recycling BVBA </strong> is een voorloper in de recycling branche door het vervaardigen van schone bouwstoffen. Milieubewust én economisch verantwoord! Door de grote verscheidenheid aan grondstoffen die wij tot onze beschikking hebben zijn we ook veelzijdig in ons aanbod van asfaltsoorten. In onze gekeurde centrales produceren wij exacte hoeveelheden op maat in de gewenste prijsklasse voor agrarische bedrijven, aannemers, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, overheden en particulieren.</p>

Asfalt

ACRS Ravels, Asfalt Recycling BVBA is een voorloper in de recycling branche door het vervaardigen van schone bouwstoffen. Milieubewust én economisch verantwoord! Door de grote verscheidenheid aan grondstoffen die wij tot onze beschikking hebben zijn we ook veelzijdig in ons aanbod van asfaltsoorten. In onze gekeurde centrales produceren wij exacte hoeveelheden op maat in de gewenste prijsklasse voor agrarische bedrijven, aannemers, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, overheden en particulieren.

Lees meer

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kunnen wij voor u betekenen?